ДИНАМИКА
„Дързост и постоянство!”
Васил Левски

Aero Tae-Bo
Тази динамична аеробна програма е позната у нaс повече от 10 години и е доказала безспорния си ефект върху борбата с излишните килограми, подобряване на цялостния тонус и поддържане на постигнатите резултати.
Хореографията е доста атрактивна и включва техники от бокс и карате. Техно музиката, на която ще играете, се харесва както от жени така и от мъже, а  упражненията в часа са истинско предизвикателство. Може да очаквате висок енергиен разход, независимо на какво фитнес ниво сте, дори и при 70% изпълнение на това, което ви се показва. Стига, разбира се, да давате всичко от себе си!

Bosu
За прърви пьт и единствено при нас можете да се възползвате от стила с неограничени възможности. Босу е истинско предизвикателство дори и за тренирани атлети. Стила включва интензивно кардио, баланс, изометрично натоварване и динамични упражнения. Не бива да ви звучи страшно, защото ще се упражнявате върху пълна със специална консистенция, гумена полу-сфера, която щади ставите и позволява постепенно да развиете качества като координация, сила и издръжливост. Най-ценното предимство на тази тренировка е че осигурява добра здравина в опората на нашето тяло - гръбначният стълб и мускулите около него, което подобрява и цялостната осанка, не само силуета ни. 

 

© 2FIT by Boevski - Информационен уебсайт. Всички права запазени.