Програма 2x2fit/фитнес:

„Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства”
Алберт Айнщайн

 

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМАТА

2x2fit е тренировъчен режим, който ще ви накара да приемате фитнес предизвикателствата неусетно като постепенно постигате все по-добри резултати. Системата се състои от 2 основи с две междинни стъпки, а след завършването на цикъла започвате режима отначало, но на по-високо ниво. Двете основни предизвикателства са придобиване на СИЛА & ТОНУС и БАЛАНС &  КООРДИНАЦИЯ. Половин стъпките между основите ще ви стимулират за достигане на ново, по-напреднало ниво, като същевременно са най-концентрирани. Затова са по-малки от другите две. Тази система няма да ви позволи да задържате тялото си в едно положение или без резултати за определен период. Постоянно ще наблюдавате ползите от тренировъчния режим защото постоянно ще предоставяте стимули на тялото чрез различни движения и упражнения.

РЕЖИМ ДВЕ и ДВЕ ПОЛОВИНИ 2x2fit

ОСНОВА 1— СИЛА & ТОНУС
Изграждане на нужната физическа основа. Намаляване на мазнините в тялото като същевременно придобивате сила, гъвкавост и капацитет за увеличаване на кардио тренировките.

Тази фаза е междинна и цели да ви подготви за следващата като се концентрира над упражнения, които подобряват начина на движение на вашето тяло и възстановява организъма, така че да може да посрещне новото предизвикателство в
ОСНОВА 2— БАЛАНС &  КООРДИНАЦИЯ
Където ще се концентрирате над уменията да разпознавате и увеличавате физическите усилия, които са необходими за цялостно подобряване на вида на тялото си. Тъй като в тази ваза нервно-мускулната система поема основното натоварване, ще видите най-сериозното разграждане на мазнините като същевременно придобивате атлетични възможности за следващото ниво.
ПОЛОВИН стъпка
Въпреки че е сме я квалифицирали като половин стъпка, тук ще получите най-оптималното натоварване за вашето физическо състояние, концентрирайки се над специфични цели. Тази стъпка е много важна ако желаете да сте подготвени за практикуване на определен вид спорт.  

След като приключите с тази половина, цикъла се повтаря и се връщате отново към началото, но на по-високо ниво. Следвайки тази програма ще можете да тренирате по най-хитрия, а не по най-тежкия начин.

 

 

© 2FIT by Boevski - Информационен уебсайт. Всички права запазени.